Barnas ridderukeÅ føle at man er en del av flokken, å få treffe likesinnede, å kjenne på mestringsfølelsen når du prøver noe nytt – dette er viktig for oss alle, men aller viktigst for barna våre. Positive opplevelser tidlig i livet setter gode spor resten av livet. Derfor er vi opptatt av å skape minneverdige opplevelser for barn. I snart 40 år har vi arrangert vintersportsuke for barn og denne erfaringen bruker vi til å fylle en uke med mestring, glede, nye venner og opplevelser barnet ditt vil huske med glede.

Barnas Ridderuke gjennomføres som en leirskoleuke for barn med funksjonsnedsettelse fra 10 til 16 år. De bor her alene uten foresatte, men under trygge forhold sammen med dyktige instruktører og med god oppfølging gjennom hele uka. Vi samarbeider tett med utdanningsinstitusjoner innen idrett, fysisk aktivitet og helse. Studentene bistår barna døgnet rundt med utendørsaktiviteter på dagen og sosialt samvær på kvelden. Alt under kyndig veiledning fra skolen og staben fra foreningen Ridderrennet hvor samtlige har pedagogikk- og helsebakgrunn.

Påmelding

OBS! Påmeldingsfrist 25.11.2022

https://app.checkin.no/event/38436/barnas-ridderuke-2023?fbclid=IwAR2bf8UWTVx8eDrPoNL8MdLrc5dAM6BtisVA3e9VmCn2vnlsL213R5OU5xg

Kilde

https://www.ridderrennet.no/barnas-ridderuke/