Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Prisvinnere 2021

Bilde av prisvinneren Anders Midtsundstad

Fritid for alle-prisen 2021

Fritid for alle prisen i 2021 har blitt delt ut til 10 verdige vinnere og med det har man fått satt søkelyset på det viktige feltet støttekontakt, kultur- og fritidsdeltakelse.

Bilde av Jorunn Sagen Olsen

Fritid for alle-prisen 2021

Fritid for alle-prisen 2021

I dag ble den siste Fritid for alle – prisen delt ut til Jorunn Sagen Olsen i Kristiansand på julelunsjen til de ansatte ved Norges frivilligsentraler.

Bilde av Anita Kivijervi og Jorunn Sleveland Nordholm

Fritid for alle-prisen 2021

Anita Kivijervi og Jorunn Sleveland Nordholm fikk Fritid for alle-prisen i Alta for sin innsats for å styrke og videreutvikle feltet støttekontakt, kultur- og fritidsdeltakelse.

Bilde av Line Merethe Løberg

Line Merethe Løberg fikk Fritid for alle-prisen

Fritid for alle – prisen 2021

Line Merethe Løberg fikk i dag prisen på Valnesfjord helsesportsenter for sin innsats for å styrke og videreutvikle feltet støttekontakt, kultur- og fritidsdeltakelse som ansatt i spesialisthelsetjenesten.

Bilde av Solvor Sandmark

Solvor Sandmark fikk Fritid for alle-prisen

Fritid for alle – prisen 2021

Solvor Sandmark fikk Fritid for alle – prisen for sin innsats med å tilrettelegge fritid for andre i Gjøvik kommune og for sitt engasjement for å styrke fagfeltet regionalt og nasjonalt.

May Cecilie Lossius

May Cecilie Lossius fikk den første prisen

Fritid for alle – prisen 2021

Fritid for alle – prisen 2021 skal hedre personer som har vært med på å styrke og videreutvikle feltet støttekontakt, kultur- og fritidsdeltakelse i løpet av de siste 30 årene.