Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Gjesteblogg 2011

Article image

Spennende inkluderingsarbeid i Alta kommune

Gjesteblogg nr 10/2011

Alta kommune benytter metoden Fritid med bistand i forhold til enslig mindreårige flyktninger. Kommunen har jobbet for å implementere metoden i Barn- og ungetjenesten, og prøver den nå i inkluderingsarbeid på et nytt felt.

Article image

Utviklingshemmedes fritid - kjærringa mot strømmen?

Gjesteblogg nr 8/2011

Hovedlinjene i utviklingen av levekår og tjenester for utviklingshemmede bekymrer Jan Tøssebro. Utviklingen på fritidsarenaen for denne målgruppen er et av få lyspunkt i tjenesteutviklingen skriver han i denne bloggen.

Article image

Hvordan trene for å få bedre form?

Gjesteblogg nr 6/2011

For å oppnå helsegevinster bør du være i fysisk aktivitet minst 30 minutter hver dag på moderat tempo. For å forbedre formen din, bør du drive med systematisk trening over tid. Hilde Lohne-Seiler synliggjør i denne bloggen hvordan en kan trene for å oppnå dette.

Article image

Prosjektet ”Fritid med Bistand” i Fyllingsdalen

Gjesteblogg nr 5/2011

NAV Fyllingsdalen har gjennom prosjektet ”Fritid med Bistand” fått midler til å styrke og utvide rusomsorgen ved å koble unge som er eller har vært rusavhengige til en meningsfull fritidsaktivitet. Det gir resultater.

Article image

Meningsfull opplevelse - varig endring

Gjesteblogg nr 3/2011

I denne bloggen presenteres erfaringer fra det treårige prosjektet "MOVE". Målet deres er å sikre flere rusavhengige under rehabilitering deltakelse i lag og organisasjoner i Tønsberg og Nøtterøy.

Article image

Fritidsskolen

Gjesteblogg nr 1/2011

I Storfjord kommune tilbys fritidsskolen som et alternativ til bruk av individuelle støttekontakter overfor enslige mindreårige flyktninger. Du kan lese mer om dette tilbudet i årets første gjesteblogg.