34. etappe

God og informativ nettside

Tips en venn Skriv ut

Tysnes kommune i Hordaland arbeider aktivt for alle kommunens innbyggere skal få kunnskap om gode fritidstilbud. Samarbeidet med lag, foreninger og frivillige er derfor helt avgjørende. For å synliggjøre alle fritidstilbudene som tilbys har de etablert en egen nettside.

Nettsiden fritidforalletysnes.no ble til etter at flere ansatte som arbeid overfor barn og familier i kommunen savnet en oppdatert oversikt over alle fritidstilbudene i kommunen.

Fritidforalle_Tysnes.jpg

Einingsleiar for barnehage Lena Epland Sløgedal forteller at de har etablert en egen barn- og familiegruppe som består av ansatte fra barnehage, skole, barnevern, kulturskolen, helsestasjon og psykisk helsearbeider for barn og unge.

"Denne sida skal vere eit oppslagsverk for foreldre, spesielt tilflyttarar for å kunne finne informasjon om det som skjer av aktivitetar for barn og vaksne i Tysnes kommune. Det vert og som eit verktøy for miljøarbeidarar, støttekontaktar, flyktningekonsulenter og andre interesserte. Me har ei som oppdaterer sida vår, og som tek imot henvendingar, endrar, feil og liknande", forteller Sløgedal.

Kommunen erfarer at det er mange som er inne for å sjekke tilbudene, men de ønsker at den kan bli enda mer levende med for eksempel et nyhetsfelt eller lignende.

Nettsiden fritidforalletysnes.no finner du her: http://fritidforalletysnes.no/

Har du spørsmål kan du kontakte Lena Epland Sløgedal på telefon 53 43 70 54 eller mobil 92 42 33 80, e-post: lena.e.sloegedal@tysnes.kommune.no

Fritidforalle_Tysnes_ingress.jpg