Kristine Ellingsen har vært med i nettverket siden det ble etablert. Kristine Ellingsen
Hun opplever nettverksamlingene som et pusterom i en travel hverdag, men legger til at deltakelsen i nettverkene også gir både faglig påfyll og tid til gode diskusjoner og refleksjoner. Hun erfarer tydelig at dette er et felt som engasjerer dem som jobber med det. Felles for alle i nettverket er opplevelsen av at dette er et spennende arbeid, men at det i mange av kommunene er et ganske ensomt arbeidsfelt å arbeide med.
- Av og til, når hverdagene blir for travle, er det fristende å tenke på å finne seg en ny og enklere jobb. Men noe av det som er med på å drive meg videre, er alle de positive og engasjerte menneskene jeg har blitt kjent med innen feltet! Og ikke minst å tenke på de gode historiene man finner innen støttekontakttjenesten. Nettverket har utviklet seg fra å ha en  
sprikende forståelse og utøvelse av samme felt, til å bli en samkjørt gjeng som ikke er redd for å dele erfaringer og tanker med de andre. Et nettverk i blomstring som ikke har tid til avblomstring på mange år enda! Vi har mye å ta tak i, og er klar for det! forteller Kristine Ellingsen som arbeider i Askøy kommune og koordinator for dette nettverket.

Nettverket hadde også denne gang nye deltakere med på samlingen.
Lena Sørensen fra Førde kommune var en av dem. Hun mener at tjenesten støtekontakt kan videreutvikles gjennom å høre erfaringer og praksis fra andre kommuner, i forhold til organisering og hvordan tjenesten blir tilrettelagt.
- Alle har vi noe å lære og gi til hverandre. Bare det å møte andre som jobber med det samme som oss, er i seg selv inspirerende mener Lena Sørensen.

Av Rune Øyen