Valnesfjord Helsesportssenter planlegger i nært samarbeid med bl.a. Norges idrettsforbund og Nordland Fylkeskommune en uforglemmelig uke hvor alle deltakere vil oppleve fellesskap, mye energi og mulighet til å utfordre seg selv.

Det legges vekt på at aktivitetene og fellesskapet skal gi alle deltakerne muligheter til å utvikle personlige interesser og drømmer, uavhengig av funksjon og forutsetninger!

-Vi skal utfordre og utvide det tradisjonelle friluftslivet, og øke kunnskap om tilrettelegging av idrett og aktiviteter for funksjonshemmede forteller prosjektleder Anja Tiedtke Helgerud.

Aktivitetene vil bli gjennomført i Salten (Lulesamisk Sállto) som ligger sentralt i Nordland. Her finner du byer som Bodø og Fauske, men også fantastisk natur som gir muligheter for aktiviteter i både sjøen, elver og på fjellet.

Vil du være med som deltaker?

Du må ha interesse for fysisk aktivitet, og du må ha en funksjonsnedsettelse.

Søker også frivillige

Arctivity trenger også frivillig som ønsker å bidra som ledsagere og med å organisere denne uken. Prosjektleder Anja Tiedtke Helgerud lover alle som bruker en av forsommerens beste uker i Salten noen uforglemmelige minner!

Om du ønsker mere informasjon kan du ta kontakt med Anja på Mobil: 938 50 858 eller e-post arctivity@vhss.no

Mer informasjon om arrangementet kan du lese her

Av Anders Midtsundstad