"Utstyrt for fremtiden?" 4.- 5.februar 2016

Nytt konferansemagasin!

Tips en venn Skriv ut

Nasjonal kompetansetjeneste for barn og unge med funksjonsnedsettelser arrangerte 4. og 5. februar 2016 sin årskonferanse på Union Scene i Drammen. Her deltok mange ansatte som arbeider innenfor feltet støttekontakt, kultur- og fritidsdeltakelse. Kompetansetjenesten har et ansvar for å følge opp knutepunktet Fritid for alle, og vil i årene som kommer legge vekt på at den årlige konferansen overtar rollen som en nasjonal møteplass for personer som arbeider med å tilrettelegge kultur- og fritidstjenester for andre.

Bilde av omslaget til Aktiv Ung konferansemagasin 2016Årets nasjonale konferanse fra Nasjonal kompetansetjeneste for barn og unge med funksjonsnedsettelser gikk av stabelen 4.- 5.februar 2016 på Union Scene i Drammen. 

Også iår har vi fått laget et eget konferansemagasin, der alle foredragene er samlet.

Barn og unge med funksjonsnedsettelser skal ha de samme muligheter som andre til å leve aktive og selvstendige liv. Konferansen i Drammen tok for seg hvordan det kan løses i praksis. 21 dyktige foredragsholdere tok oss med gjennom ulike tilnærminger til tema "Utstyrt for fremtiden?", og disse finner du samlet i konferansemagasinet. 

Vi håper magasinet kan brukes som et informativt oppslagsverk, både for de som var tilstede og andre interesserte.

Foredragene på youtube.

Last ned 2016magasinet som pdf-fil.

Last ned 2014magasinet som pdf-fil.