Konferansen Fri tid for alle

Tips en venn Skriv ut

Høgskolen i Bergen har bestemt seg for å ikke videreføre konferansen Fri tid for alle, og begrunner dette med manglende finansiering. Nasjonal kompetansetjeneste for barn og unge med funksjonsnedsettelser, som har ansvar for å lede knutepunktet Fritid for alle, ønsker å fortsette med å tilrettelegge en møteplass for ansatte som jobber på feltet støttekontakt, kultur- og fritidsdeltakelse. Vi mener dette best kan skje i form av konferanser med mellomrom på 15 til 18 måneder.

Den sist arrangerte konferansen var i Trondheim 31. mai og 1. juni 2017. Programmet og tilgjengelige presentasjoner finner du her (åpner ny side)

Den neste nasjonale konferansen er under planlegging og vil mest sannsynlig bli arrangert våren 2019. Følg med på hjemmesiden til Najonal kompetansetjeneste for barn og unge med funksjonsnedsettelser: Aktiv Ung | Egne arrangementer

Bilde av masse folk som går opp og ned en trapp

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.
Lukk